Szemináriumi kirándulás

Dicsőség Jézus Krisztusnak!

Október elsején került megrendezésre az évünk első szemináriumi kirándulása, melynek helyszíne Máraramaros megye volt. Ez idő alatt sokat posztoltunk a facebook “napunkba”. Ennek célja az volt, hogy a követőink virtuálisan velünk együtt vegyenek részt ezen a szép programon. Most viszont szeretnénk beszámolni részletesebben az ott eltöltött időnkről.

Az első napunk fele utazással telt. Megérkezvén Nagybányára már várt is minket a finom ebéd. Ezt követően várost néztünk és este parakliszt imádkoztunk. A napunk végén József atya vendégül látott minket egy grillpartyra a plébánián.

A második napunkon István atya volt a vezetőnk, aki megmutatta nekünk a környék legszebb templomait. Az ebédünket egy helyi pisztrángozóban fogyasztottuk el. A napot vecsernyével zártuk, ami után szabad program volt.

Nagybányán eltöltött utolsó napunk vasárnapra esett. Az ünnepi Szent Liturgiát a bazilita nővérekkel együtt imádkoztuk. A bőséges ebéd után elindultunk haza, azért, hogy a másodikos testvéreink, a családjuk jelenlétében ünnepélyesen magukra öltsék a rászont.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a nagybányai vendéglátóinknak: Szmutku Róbert esperes atyának,Fanea József plébános atyának,Simon István görögkatolikus parókus atyának, És mindenkinek, aki utunk során segített minket.